Boes El - Aut. el-installatør

Aut. el-installatør Christian Boe Madsen

Godt håndværk kræver præcision


Mit navn er Christian Boe Madsen, og jeg er autoriseret el-installatør i Midtjylland.

 

Jeg er uddannet i at finde gode el-løsninger, der lever op til alle love og regler, så dit liv kan blive lysere og lettere.

 

Et godt samarbejde er baseret på tillid og god dialog, og derfor bliver du ikke overrasket af nogle luskede regninger, der lander i din indbakke efter arbejdet er udført. Det gælder om at være på forkant og afstemme forventninger løbende, og mit største ønske er, at du bliver så glad for både resultatet og forløbet, at du har lyst til at fortælle dine venner om “ham den flinke og dygtige elektriker.”

 

Der er stadig godt 50 år, til jeg skal pensioneres, så hvis du bor i Midtjylland, og du og din bolig har brug for en dygtig, fast og stabil ‘hus-elektriker’ - som du også kan ringe til i år 2067, når du skal have installeret en lader til din flyvende bil eller en 19G WiFi-router - så er mit nummer 25 83 33 38.

 

Jeg er altid til at fange på telefonen, og du skal ikke kæmpe dig forbi et hav af bogholdere eller receptionister, for at komme til at tale med mig. Når du ringer, er det mig, Christian, du møder i den anden ende. Og jeg ser frem til at høre fra dig - enten via opkald eller SMS.