Boes El - Aut. el-installatør

Hvidevarer

Et grønt tip… Ifølge Videncentret Bolius bruger et kølefryseskab, der har mere end fem år på bagen, næsten tre gange så meget strøm som et nyere, almindeligt køleskab, der endnu har til gode at fejre sin femårs fødselsdag. Så måske var det på tide at holde øje med tilbudsaviserne, hvis dit køleskab kom til verden før 2018?

Hvidevareservice giver dig frihed til at droppe manualen på svensk


Et nyt køleskab eller komfur til køkkenet er ikke altid plug-and-play, ligesom man skal holde tungen lige i munden, når man skal montere en ny fryser eller vaskemaskine i bryggerset eller kælderen.

 

Spring besværet over og lad mig tage mig af alt det praktiske, så du kan nyde dine nye investeringer i stedet for at stå med næsen nede i manualen en sen aftentime og lede i papkassen efter en dum dims.

 

De fleste almindelige mennesker køber ikke særligt tit hårde hvidevarer, og af samme grund er det de færreste, der føler sig trygge ved installationen af de nye hvidevare-vidundere - især når manualen kun er tilgængelig på engelsk, tysk eller svensk.

 

Men når man, som jeg, først har installeret de første 100 køleskabe, emhætter og vaskemaskiner, så går der ikke længe fra papkassen bliver åbnet, til det hele er oppe at køre.

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 
 
 
 
 
unsplash