Boes El - Aut. el-installatør

Udskiftning af eltavle & HPFI

Gør livet lettere - også i mørke


Hvis din eltavle & HPFI - ligner en krydsning mellem et gammelt sløjd-projekt og et cockpit fra en sort-hvid science fiction-film, så kan det være en god idé at sende den på pension.

 

Med en ny eltavle og HPFI får du ikke kun en mere sikker adgang til dine faste installationer - du slipper også for at have reservesikringer liggende i små æsker oven på tavlen, som du skal forsøge at skifte ud med en lommelygte under hagen midt i et massivt skybrud.

 

Alle danske boliger skal ifølge dansk lovgivning have et HPFI-relæ. Det sikrer mod elektriske stød og brand i boligen som følge af elektriske fejl. Ligeledes kan det have negative konsekvenser for dækningen på din brandforsikring, hvis der opstår brand i dine el-installationer. Dit forsikringsselskab kan faktisk nægte at udbetale skadeserstatningen, hvis de kan bevise, at der ikke er installeret HPFI-relæ som kræves af loven.

 

Er du i tvivl, om din eltavle skal udskiftes? Så send mig et billede af din tavle på mail eller sms,

så ringer jeg til dig hurtigst muligt.

 

Test dit relæ…

Det er en god tommelfingerregel at teste dit relæ to gange om året - eksempelvis når vi skifter til sommer- og vintertid. Det gør du ved at trykke på den lille testknap, som tit er markeret med et “T”. Knappen afbryder al strøm i huset - og hvis den ikke gør, bør du straks ringe til mig, så du kan få udskiftet dit gamle relæ.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?