Boes El - Aut. el-installatør

Udvalgte kundecases

Intelligent havebelysning


Se din for- og baghave i et helt nyt lys. Philips Hue intelligent belysning er til hele dit hjem - både inde og ude. Phillips Hue styres via en wifi og opsættes nemt via en app. Du kan få lyset i din indkørsel til at tænde automatisk når du kommer hjem og glemte du at slukke lyset da du kørte, så slukker det også selv.

Forhave

Havebelysning forhave

Baghave

Havebelysning baghave

El-installation

 

Ingen synlige ledninger, det klare jeg da! Jeg kan som på det viste eksempel rille kablerne ind i væggen og gemme dem ad vejen, så der ikke er synlige kabler at spore. Jeg har ad flere omgange fremført strøm for denne kunde hvor perfektionisme og en høj detaljegrad har været helt afgørende.


Før

Før el-installation

Efter

Efter el-installation

Udskiftning af eltavle

Før

Før el-installation

Efter

Efter el-installation

Ladestander til elbil

Stander

Før el-installation

Væghængt

Efter el-installation

Renovering af lejlighed

Bad

Før el-installation

Køkken

Efter el-installation

Projektoplysninger


For kunde i Them har jeg etableret

intelligent havebelysning overalt i kundens have som kan styres og betjenes via wifi. Der er trukket 250 m. kabel hele vejen rundt i haven.


Kunden ønskede en flot oplyst have i døgnets mørke timer som let og enkelt kunne betjenes via en app.

Projektoplysninger


For Mouritsen Skilte har jeg hjulpet med fremføring og tilslutning af strøm til disse flotte indendørs lysskilte. Kunden ønskede en pålidelig elektriker som kom til tiden og som efterlod arbejdsstedet pænt og ryddeligt.


Arbejdet blev udført over to omgange. Først blev kablerne ført frem, for så derefter at blive tilsluttet.

Projektoplysninger


Jeg har hjulpet denne kunde med at flytte hans El tavle og samtidig gøre den lovlig. Jeg fik også fordelt hans forbrug ud på flere grupper, og i dag er der ingen sikringer der slår.


Projektoplysninger


Jeg har hjulpet flere kunder med ladestandere til elbil. Det endelige resultatet afhænger af flere faktorer, og hvilken producent kunden vælger at gå med.

Projektoplysninger


For en kunde i Århus hjalp jeg med dette resultat. Kunden havde købt denne lejlighed og efter en større renovering endte vi ud med disse resultater i bad og køkken.